En liten summering av 2011

Har precis summerat förra årets begivenheter i min privata blogg: ”A year in review – 2011”. En fin tradition jag börjat med som inspirerats av bland andra Björn, Fredrik och Niclas. Sammanfattningen för 2010 hittas här.

2011 var på många sätt och vis ett fantastiskt år. Har sällan känt en sådan ”wow”-känsla som när jag läser igenom vad jag hunnit med. Extremt många nya roliga möjligheter som togs tillvara på, superduperhärliga bekantskaper som stiftades och ett förhållandevis produktivt år på många sätt och vis. Maxat, härligt och kick-ass!

Samtidigt kan jag inte undgå att tänka på allt det som inte finns med i min sammanfattning. Alla timmar på SJs tåg kors och tvärs, alla härliga stunder med familjen, alla timmar chattandes om idéer, alla pubkvällar tjötandes med såväl nya som gamla vänner. För att inte tala om allt hårt arbete, stressen över epost som inte hinns tas om hand, om alla de många opublicerade texterna i mina Moleskine-block, om alla de kontakter jag aldrig hann följa upp, de hundratals Instagram-bilder jag tagit under året, om all ny musik jag hittat, om alla de icke-offentliga föreläsningar jag hållit, om alla de bloggposter jag läst. Om Headlers alla försäljningsrekord, Twinglys 5-årsjubileum och inte minst alla nya projekt som inte är publika än men som fick sitt startskott under 2011. Det hinner fasen hända en del under ett år, ändå.

En annan sak som missades i sammanfattningen var alla sena nätter. 2012 ska (läs: måste) jag sova mer. God natt!

3 reaktion på “En liten summering av 2011

  1. Pingback: Bloggveckan som gått på Entreprenör24 - Entreprenör24

  2. Ett bra vuxen-tecken! Sova behöver man för att åren ska bli fler och bra! Sov mera och gott i fortsättningen !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Besökarnas kommentarer

I kommentarsfältet har kommentatorn juridiskt ansvar för sina inlägg. Läs mer i vår policy om kommentarer!
Entreprenör24 ansvarar inte för innehållet i kommentarerna.

Läs mer
 
SuperAnton i EastFM

Varje vecka är jag med i EastFM och pratar sociala medier, ..

 
Entreprenörstips och what's next?

Ni som inte är på plats här i Berlin (det är ett helt gäng ..

 
NEXT12 i Berlin - Réne Obermann från Deutsche Telekom

Nu är jag så äntligen på NEXT12 i Berlin, "The leading European..

 
NEXT Berlin 2012

Nästa vecka är det NEXT 2012, en grym konferens om den digi..

 
Föreläsningsrace

Senaste veckorna har det varit något av ett föreläsningsrace. J..

 
Bra bloggar att följa

Tänkte tipsa om några av mina favoritbloggar: Anna Loverus,..

 
Det där med unga och arbetslivserfarenhet

I dagarna publicerades en välskriven ledare på Corren om att tr..

 
Entreprenörskap och politik

Förra veckan talade jag på ett event här i Linköping om ämnet e..

 
Hit och dit, dit och hit

Sådana dära hektiska veckor. Och det är bara med de punkter som..

 
Shortlist: Så gör man en kick-ass föreläsning

1-3 gånger i veckan föreläser jag om digitala trender, ehan..